چالاک سافت
منو موبایل

چالاک سافت

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی

سایت مجموعه بهم پیوسته‌ای از صفحات است که از طریق آدرسی که برای آن تعریف شده است می‌توان به آن دسترسی داشت. این صفحات شامل مواردی از جمله متن، تصویر، قالب و … هستند که کاربر با مراجعه به آدرس سایت می‌تواند به آنها دسترسی داشته باشد. سایت در بستر اینترنت طراحی می‌شود و یک پهنه بسیار کارامد برای کسب و کار اینترنتی در دنیای امروز به شمار می‌آید.

راه اندازی وب سایت‌ اینترنتی این امکان را برای صاحبان کسب و کار فراهم می‌سازد که از طریق معرفی و فروش محصولات خود، به کسب درآمد در دنیای اینترنت بپردازند. اینترنت با تاثیر فراوانی که در عصر کنونی داشته است، بخش مهمی از کسب و کارها را به سمت خود سوق داده و توانسته است  ما را شاهد پدیده ای تحت عنوان تجارت الکترونیک سازد.

در گذشته وقتی صحبت از کسب و کار اینترنتی می شد برای بیشتر مردم یک رویا بود چون راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی نیازمند تخصص و هزینه زیادی بود. اما امروزه با ورود فروشگاه سازهای آماده به بازار این کار تا حد زیادی راحت شده است. طوری که هر کس بخواهد می تواند بدون تخصص و با هزینه ی بسیار کم وارد بازار کسب و کار اینترنتی شود و یک فروشگاه راه اندازی کند.

رفته رفته تمایل افراد به طراحی فروشگاه اینترنتی از فروشگاه های فیزیکی سبقت می گیرد و خریدهای اینترنتی بیشتر می شوند. فروشگاه های اینترنتی با حذف واسطه ها محصولات و کالاها را با قیمت های مناسب ارائه می دهند. ما در چالاک سافت در این مقاله می خواهیم روش های صحیح و آموزش راه اندازی سایت فروشگاهی را بررسی کنیم.

 

 

فروشگاه اینترنتی
فروشگاه اینترنتی

مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی

هیچ کاری بدون اصول و تحقیق و تجربه نمی تواند موفق باشد. ساخت فروشگاه اینترنتی نیز مانند هر کار و شغلی نیازمند تجربه و تخصص و اصولی است.

شاید در ابتدا همه فکر کنند که اداره یک فروشگاه اینترنتی، کار بسیار ساده ای است. اما وقتی وارد بازار شدند و با رقبای قدر روبه رو شدند بیشتر مردم دست از کار می کشند و فروشگاه اینترنتی را رها می کنند. اما اگر اصول قواعد کار را بدانید بی شک می توانید بسیار موفق شوید. در ادامه مراحل ساخت سایت فروشگاهی را با هم بررسی می کنیم.

 

مرحله اول: انتخاب محصول

اولین و مهمترین مرحله در راه اندازی و موفقیت یک سایت اینترنتی انتخاب محصول است، یعنی شما در ابتدا باید بدانید قصد فروش چه محصول یا کالاهایی را دارید.

همچنین باید به محبوبیت و جایگاه کالاها در بین مردم توجه ی ویژه داشته باشید، یعنی کالایی را انتخاب کنید که در بین مردم استفاده بیشتری دارد. سعی کنید محصول یا کالاهای مربوط به حوزه ی تخصصی خود را بفروشید تا در امر فروش اینترنتی موفق تر شوید.

قبل از راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی، شما می‌توانید کالا و محصولات خود را در سایت‌های فروشگاهی بزرگ، بصورت واسطه جهت فروش قرار دهید و میزان فروش آن را بررسی کنید.

 

انتخاب محصول
انتخاب محصول

 

مرحله دوم: شناخت مشتری

شما برای فروش محصولی که دارید باید در مرحله دوم یعنی شناخت مشتری اطلاعات کاملی از آنها داشته باشید. مشتریان نیز به چند دسته تقسیم می شوند

  • مشتریانی که محصول را می بینند و بررسی می کنند اما در خرید خود مردد هستند محصول را بدون خرید رها می کنند.
  • مشتریانی هستند که به دنبال کوپن های خرید هستند که به این مشتریان باید کوپن های خرید بیشتری پیشنهاد کنید تا بیشتر خرید کنند.
  • مشتریان وفادار که هنگامی که از خدمات شما راضی بودند مشتری شما باقی خواهند ماند.
  • نوعی دیگر مشتری هستند که به دنبال محصولات با ارزش هستند و بیشترین پرداخت ها را آن ها انجام می دهند.

 

مرحله سوم: انتخاب نام فروشگاه سایت

در مرحله انتخاب نام دامنه فروشگاه اینترنتی شما باید یک نام تجاری مناسب برای سایت خود انتخاب کنید و در خصوص آن، کمی ‌در بازار جستجو کنید و مشتریان هدف خود را در بازار، مشخص کنید. پس از انتخاب محصول و مشخص کردن اهداف اولین قدم برای راه‌اندازی سایت اینترنتی، ثبت دامنه و هاست است.

 

مرحله چهارم: ثبت دامنه

نام دامنه همان نام فروشگاه اینترنتی شما است. کاربران با وارد کردن نام سایت اینترنتی شما در مرورگر اینترنت وارد سایت شما می‌شوند. نام دامنه بهتر است که کوتاه و منحصر به‌ فرد باشد و بتوان به راحتی آن را به خاطر سپرد. برای انتخاب نام دامنه، به سایت های ثبت دامنه مراجعه کنید و با بررسی نام‌های مختلف، نام مناسبی را ثبت کنید.

در هنگام ثبت دامنه، دقت کنید نامی را انتخاب کنید که متناسب با کسب و کار شما باشد.

 

ثبت دامنه
ثبت دامنه

 

مرحله پنجم: انتخاب هاست

هاست، مکان ذخیره ای است که همه ی اطلاعات سایت شما بر روی آن قرار می‌گیرد، با استفاده از هاست همه کاربران می توانند سایت شما را مشاهده کنند. برای موفقیت و عدم مشکل در راه اندازی فروشگاه اینترنتی انتخاب هاست مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا استفاده از هاست ارزان و بی‌کیفیت، فروشگاه اینترنتی شما را در آینده، با مشکل روبرو خواهد کرد.

 

مرحله ششم: طراحی سایت اینترنتی

برای طراحی فروشگاه باید اول نوع فروشگاه خود را با توجه به بودجه و خدماتی که ارائه می دهید انتخاب کنید. سپس با مشورت با متخصصان در این حوضه می توانید اقدام به ساخت فروشگاه کنید. با ایجاد فروشگاه اینترنتی شما می توانید ۲۴ ساعت شبانه روز درآمد داشته باشید و برای خرید مشتریان هیچ محدودیتی ندارید. کمترین وقت را نیز از شما می گیرد و با کمترین هزینه می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید.

 

طراحی قالب سایت اینترنتی

سایت همان قالب فروشگاه اینترنتی شما است. شما باید ظاهری مناسب و جذاب برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید. شما باید از تصاویر و توضیحات کامل و مفید استفاده کنید زیرا در فروشگاه اینترنتی کاربر امکان لمس و دیدن محصول را ندارد پس باید تا حد امکان پروسه خرید را برای مشتریان ساده کنید.

 

راه اندازی سایت اینترنتی با فروشگاه ساز ها

به طور کلی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی شما می توانید از سه طریق این کار را انجام دهید که در تصویر زیر به آنها اشاره شده است.

 

روش های راه اندازی فروشگاه اینترنتی

 

امروزه برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی، نیاز به طراحی کامل آن نیست بلکه شما می‌توانید یکی از سیستم‌های مدیریت محتوا و قالب‌های آماده یا سایت ساز های رایگان را برای طراحی فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید.

 

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی، سیستم‌های مدیریت محتوای گوناگونی وجود دارند که می‌توانند سایت فروشگاهی خوبی باشند، همانند: وردپرس، پرستاشاپ، اپن‌کارت، بجیستو، مجنتو و…

راه اندازی فروشگاه اینترنتی با افزونه ووکامرس وردپرس، می‌تواند تصمیم خوبی باشد. وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوای عالی با قابلیت‌های فراوان است. اگر تصمیم به استفاده از وردپرس گرفته اید، تنها با تهیه یک میزبانی وردپرس و انتخاب یک قالب، فروشگاه خود را راه‌اندازی کنید.

 

آسانترین روش برای راه‌اندازی فروشگاه آنلاین، استفاده از فروشگاه ‌ساز است. نرم افزار های فروشگاه ساز به شما این امکان را می دهند که بدون نیاز به دانش برنامه‌ نویسی، به راحتی بتوانید یک سایت فروشگاهی را طراحی و راه اندازی کنید.

 

مرحله هفتم: مجوز های سایت اینترنتی

هر کسب و کاری چه اینترنتی و چه کسب و کارهای بازار نیازمند مجوزهایی است که مردم بتوانند به آن ها اعتماد کنند و در صورت مشکل از طریق آن ها اقدام کنند.

یکی از این مجوزها دریافت نماد اعتماد الکترونیکی است. همچنین شما به درگاه پرداخت برای واریز مشتریان نیاز دارید.

مجوزهای لازم برای سایت اینترنتی مانند مجوز فناوری اطلاعات، مجوز نظام صنفی رایانه ای، مجوز ساماندهی و مجوزهای اختصاصی کسب و کارها هستند و برای آن ها باید اقدام شود.

 

مرحله هشتم: راه‌اندازی درگاه پرداخت

در فروشگاه های اینترنتی پس از انتخاب محصول توسط کاربر نوبت به پرداخت آن است. برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی، می‌توانید بطور مستقیم به بانک‌ها مراجعه کنید و قرارداد‌ های لازم را با آنها ببندید.

روش دوم، استفاده از شرکت‌های واسط است، این شرکت‌ها با دریافت درصد مشخصی به عنوان کارمزد، درگاه پرداخت را ارائه می نمایند. برای دریافت نماد اعتماد، می‌توانید به سایت enamad.ir مراجعه کنید.

 

توجه داشته باشید که بعضی از هاست های فروشگاهی، تمامی ‌این موارد را انجام می‌دهند و شما کاری غیر از فروش محصول ندارید.

 

اصول طراحی سایت اینترنتی

طراحی فروشگاه اینترنتی نیز مانند هر کار دیگری دارای اصول و قواعد خاصی است که باید رعایت شوند. برای طراحی فروشگاه یکی از اصولی که بسیار مهم است سرعت سایت است. هرچه سرعت سایت بالاتر باشد کاربران بیشتری را جذب می کند و میزان فروش را بیشتر می کند.

دیگری طراحی زیبا و کاربر پسند است که این طراحی نیز باید بسته به سایت و گروه هدف و مخاطبین طراحی شود. ریسپانسیو بودن سایت یکی دیگر از نکات مهم طراحی سایت است تا تمام کاربران بتوانند به راحتی در همه دستگاهها از آن استفاده کنند.

 

جستجوی پیشرفته سایت و دسته بندی آسان برای مشتری، بهینه سازی سایت، سبد خرید راحت، اطلاعات کامل محصولات، گواهی ssl و درگاه پرداخت نکات دیگر طراحی سایت محسوب می شوند.

 

مطالب مرتبط: چرا طراحی سایت ریسپانسیو برای فروشگاه اینترنتی مهم است؟

 

سایت ها هنگامی که طراحی می شوند برای صفحات دسکتاب بهینه می شوند. اما به دلیل اینکه کاربران هر کدام با استفاده از دستگاه های مختلفی وارد سایت می شوند پس باید سایت ها را طوری طراحی کنید که کاربرانی که با موبایل و یا سایر دستگاهها وارد می شوند بتوانند به راحتی در بین صفحات سایت گردش کنند و محصولات و خدمات شما را ببینند. همچنین یکی از امتیازهای مهم در گوگل و بالا رفتن سایت در جستجوی گوگل، محسوب می شود.

 

 

سایت ریسپانسیو
سایت ریسپانسیو

 

مزایای سایت اینترنتی

فروشگاههای اینترنتی راحت ترین راه برای فروش محصولات و کالاها می باشند زیرا با ایجاد فروشگاههای اینترنتی دیگر نیاز به مکانی برای فروش محصولات و هزینه های مغازه و… ندارید و همچنین دیگر مجبور نیستید با انواع مشتری روبه رو شوید. راحتی خرید و فروش را هم برای کاربران و هم برای صاحبان سایت ها فراهم کرده است.

از دیگر مزایای کسب و کار اینترنتی، برای کاربران در زمان و هزینه ها صرفه جویی می کند. دسترسی همیشگی به محصولات دارید. همچنین می توانید به راحتی محصولات را با هم مقایسه کنید.

 

مزایای ایجاد سایت اینترنتی برای فروشندگان

فروشگاه اینترنتی برای صاحبان کسب و کارهای اینترنتی می تواند باعث فروش بیشتر و دسترسی مشتریان بیشتر در مناطق مختلف شود. در ادامه به بهترین مزایای فروشگاه اینترنتی برای فروشندگان اشاره می کنیم.

  • داشتن امکان ارائه خدمات در طول ۲۴ ساعت شبانه روز.
  • ارتقا دادن کسب و کار خود و افزایش درآمد.
  • راه اندازی وب سایت با کمترین هزینه.
  • داشتن یک فروشگاه مجازی در کنار فروشگاه فیزیکی.
  • فروش ۲۴ ساعته با راه اندازی سایت.
  • کاهش هزینه ها با راه اندازی سایت.
  • فرصتی برای تبلیغات با کمترین هزینه.
  • فروش آنلاین.

 

داشتن امکان ارائه خدمات در طول ۲۴ ساعت شبانه روز

شما با داشتن وب ‌سایت اینترنتی می توانید خدمات خود را در طول ۲۴ ساعت شبانه روز به مشتریان ارائه دهید. بعضی از افراد بخاطر زندگی پرمشغله ای که دارند، فرصت کافی برای خرید از بازار و فروشگاه های فیزیکی را ندارند، این دسته از افراد سعی می کنند کالاها و خدمات مورد نیاز خود را به شیوه اینترنتی خریداری کنند.

شما می توانید با راه اندازی سایت اینترنتی، ارائه دهنده خدمات به این دسته از افراد در هر زمان و مکانی باشید و به فروش هر چه بیشتر محصولات خود بپردازید.

مزایای راه اندازی سایت
مزایای راه اندازی سایت

ارتقا دادن کسب و کار خود و افزایش درآمد

 راه اندازی سایت‌ اینترنتی این فرصت را برای صاحبان کسب و کار فراهم می سازد که مازاد بر کسب و کار خود در بازار، در دنیای دیجیتال نیز به تجارت و کسب درآمد بپردازند. با راه اندازی وب سایت اینترنتی صاحبان کسب و کار می توانند به فروش اجناس و کالاهای خود را در دنیای اینترنت بپردازند و در کنار درآمد ناشی از بازار و فروشگاه فیزیکی که دارند، از طریق فروش محصولات خود در اینترنت کسب درآمد کنند.

 صاحبان کسب و کار می توانند با داشتن وب‌سایت اینترنتی، محصولات خود را به شیوه های جدیدتری به نمایش بگذارند و از این طریق، مدیریت تاثیرگذاری را بر مشتریان خود را افزایش دهند. افراد از طریق شیوه های جدید کسب و کار که در دنیای دیجیتال وجود دارد، می توانند تجارت خود را ارتقاء داده و در کنار آن درآمد خود را نیز افزایش دهند.

راه اندازی وب سایت با کمترین هزینه

صاحبان کسب و کار از طریق راه اندازی سایت اینترنتی علاوه بر فروش محصولات در فروشگاه فیزیکی، می توانند یک کانال فروش دیگر نیز داشته باشند. فروش از طریق وب‌سایت اینترنتی برخلاف فروشگاه‌ فیزیکی نیازی به مکان جهت فروش ندارند.

وب‌سایت های اینترنتی به صورت مجازی و از طریق اینترنت محصولات خود را جهت فروش به نمایش می گذارند، لذا نیازی به یک مکان فروشگاهی ندارند. با راه اندازی سایت افراد صاحب کسب و کار می توانند بدون اینکه نیازی به مکان و نیروی کار جهت فروش محصولات داشته باشند، با کمترین هزینه به فروش محصولات خود در دنیای دیجیتال بپردازند.

 

داشتن فروشگاه مجازی در کنار فروشگاه فیزیکی

یکی دیگر از مزایای طراحی فروشگاه اینترنتی، این است که افراد علاوه بر فروشگاه فیزیکی که دارند صاحب یک فروشگاه مجازی نیز در دنیای دیجیتال می شوند. در واقع می توان گفت که افراد صاحب دو فروشگاه بوده و از دو مکان متفاوت به فروش محصولات خود می پردازند.

سرعت و کاربرد روزافزون اینترنت در زندگی اجتماعی، باعث می شود که افراد بخش زیادی از خرید های خود را از طریق اینترنت انجام دهند. وابستگی زیاد افراد با اینترنت و خرید اینترنتی، نشان از ضرورت داشتن وب‌سایت های اینترنتی می باشد. صاحبان کسب و کار می توانند با طراحی وب‌سایت اینترنتی آن دسته از مشتریانی که از طریق جستجو در  سایت های مختلف به دنبال کالاهای مورد نیاز خود هستند، به وب‌سایت خود دعوت کنند و محصولات خود را به آنان بفروشند.

فروش ۲۴ ساعته

آن دسته از صاحبان کسب و کار که فروشگاه سنتی دارند فقط در طول ۱۲ ساعت روز قادر به فروش محصولات خود هستند. وب‌سایت های اینترنتی از طریق فروش آنلاین امکان فروش محصولات را در ۲۴ ساعت شبانه روز برای صاحبان کسب و کار فراهم می سازند.

در واقع وب‌سایت آنلاین (وب سایت اینترنتی) با طراحی صفحه فروش برای مشتریان، به عرضه ۲۴ ساعته خدمات خود می پردازند، و مشتریان می توانند با مراجعه به وب سایت اینترنتی در هر ساعت از شبانه روز  اجناس مورد نیاز خود را خریداری کنند.

کاهش هزینه ها با راه اندازی سایت

شما برای داشتن فروشگاه سنتی نیاز به یک مکان فروشگاهی جهت عرضه محصولات دارید. فروشگاه های سنتی شامل هزینه هایی چون هزینه اجاره فروشگاه، هزینه نیروی انسانی، هزینه انبارداری و … می باشند. راه اندازی وب‌سایت های اینترنتی برای صاحبان مشاغل، بسیار مقرون به صرفه هستند. این نوع از وب‌سایت ها در فضای اینترنت طراحی می شوند و نیاز به مکان فیزیکی جهت اجاره ندارند.

همچنین خدمات ارائه و فروش محصولات توسط درگاه اینترنتی انجام می شود. لذا وب‌سایت های اینترنتی نیازی به نیروی انسانی جهت فروش محصولات ندارند. در واقع صاحبان کسب و کار می توانند بدون داشتن هزینه اجاره فروشگاه و هزینه نیروی انسانی، سایت خود را راه اندازی و به فروش محصولات خود بپردازند.

نکات مهم بعد از راه اندازی سایت 

حال که سایت آماده شد و طراحی آن به پایان رسید آیا فروشگاه اینترنتی دیگر کار ندارد؟ بی گمان نه. نکات دیگری بعد از راه اندازی فروشگاه هستند که از طراحی فروشگاه مهمتر هستند و باید به آن ها توجه کرد در زیر این نکات را با هم بررسی می کنیم.

تبلیغات

در این مرحله از راه اندازی فروشگاه اینترنتی شما باید شروع به تبلیغات کنید و فروشگاه اینترنتی خود را به دیگران معرفی کنید. تبلیغات نقش مهمی در موفقیت شما در امر فروش دارد. باید تلاش کنید که به کمک روش‌های بازاریابی اینترنتی مانند سئو سایت فروشگاهی، تبلیغات گوگل، حضور در شبکه‌های اجتماعی و… فروشگاهتان را به دیگران معرفی کنید و در گوگل دیده شوید.

 

مطالب مرتبط:۲۱ فاکتور مهم سئو فروشگاه اینترنتی

 

برخی از فروشگاه های اینترنتی از طریق شبکه‌های اجتماعی فروشگاه خود را معرفی می کنند، و برخی با راه‌اندازی کمپین ‌های تبلیغاتی سعی در معرفی آن دارند.

علاوه بر شبکه‌ های اجتماعی می‌توانید از سرویس ایمیل نیز، استفاده کنید و با ارسال ایمیل به مشتریان، هدف آنها را از محصولات و تخفیفات جدید، آگاه کنید.

 

برای اینکه در کسب و کار فروش اینترنتی موفقیت داشته باشید، بسیار مهم است که در مراحل راه ‌اندازی فروشگاه آنلاین به همه بخش‌ها توجه کافی داشته باشید. اگر شما در این زمینه دانش و تخصص کافی را ندارید می توانید مراحل طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی خود را به تیم چالاک سافت بسپارید برای اینکار به قسمت تماس با ما مراجعه کنید.

 

تبلیغات
تبلیغات

 

سئو

سئو یکی از بخش های مهم در ایجاد فروشگاه اینترنتی است که در ابتدای کار کمتر به آن توجه می شود اما با پیشرفت فروشگاه و افزایش محصولات اهمیت سئو سایت بیشتر برای همه آشکار می شود.

شما می توانید برای دریافت خدمات سئو و مشاوره سئو با شرکت هایی که در این حوزه فعالیت می کنند مشاوره دریافت کنید. یکی از خدمات شرکت چالاک سافت، خدمات مشاوره سئو و بهینه سازی سایت و فروشگاه های اینترنتی است.

 

اهمیت سئو برای فروشگاه اینترنتی

سئو کردن سایت باعث می شود صفحات در گوگل امتیاز بگیرند و در موتورهای جستجو بالا بیایند. در نتیجه کاربران بیشتر آن ها را می بینند و باعث افزایش بازدید سایت، نرخ تبدیل و فروش بیشتر محصولات می شود. سئو کاران کل سایت را با استفاده از ابزارهای و تجربه ای که دارند بررسی می کنند و مشکات سایت را پیدا کرده و رفع می کنند. 

 

مطالب مرتبط: نحوه تولید محتوا برای سایت اینترنتی

 

تولید محتوا نیز یکی از ضروری ترین بخش های فروشگاه است و کسی نمی تواند اهمیت تولید محتوا برای فروشگاه اینترنتی را انکار کند. هر محصولی که برای فروش گذاشته می شود باید برای آن تولید محتوا کرد و مشخصات و کاربردها و تمام خصوصیات آن نوشته شود تا کاربران بتوانند اطلاعات محصول را ببینند و بتوانند برای خرید محصول راحت تر تصمیم بگیرند.

محصولی که گذاشته می شود بدون مشخصات و محتوا کسی نمی داند که چه کاربردی دارد و کاربران نیز نمی خواهند آن ها را خریداری کنند. بدون محتوا محصولات در صفحات گوگل نیز هیچ ارزشی ندارند.

انواع وب ‌سایت اینترنتی

 دسته‌بندی وب‌سایت‌های اینترنتی برحسب موضوع به ترتیب زیر است:

سایت‌های محتوا محور

در راه اندازی وب‌سایت های ‌‍‌محتوا محور، بیشتر بر روی تولید محتوا تمرکز می شود. این دسته از سایت ها در رابطه با موضوعات مختلف محتوا تولید می‌کنند. کاربران برای مطالعه موضوعات مختلف به این نوع از وب‌سایت‌ها مراجعه کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را در رابطه با موضوع موردنظر کسب می‌کنند. سایت‌های خبری، علمی، اطلاع رسانی، سرگرمی، تفریحی و …. از نوع سایت‌های محتوا محور هستند.

سایت‌های کاربر محور

در رابطه با سایت‌های کاربر محور می‌توان گفت که این نوع از سایت‌ها توسط کاربران و اعضای آنها فعالیت می‌کنند. کاربران نقش زیادی در توسعه سایت های کاربر محور دارند. شبکه های اجتماعی، فیسبوک، تویتر، آپارات و … مصداق سایت های کاربر محور هستند.

سایت‌های خدمات محور

در راه اندازی سایت‌های خدمات محور، بیشتر بر ارائه محصولات فیزیکی یا خدمات آنلاین تمرکز می شود. این دسته از سایت ها ویژه تجارت الکترونیک هستند و به منظور تجارت در دنیای اینترنت طراحی می‌شوند. سایت های فروشگاهی، سامانه های بانکی و ادارات دولتی، خدمات دانشگاهی و آموزشی و … را می‌توان به عنوان سایت‌های خدمات محور تعریف کرد.

سایت‌های ترکیبی

این دسته از سایت‌ها هم محتوا و هم خدمات را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. مثال بارز سایت‌های ترکیبی سایت دیجی‌کالا است که در کنار هر محصول فیزیکی، اطلاعات و محتوای مربوط به آن محصول را نیز برای مشتریان قرار می‌دهد.

انواع وب ‌سایت اینترنتی
راه اندازی سایت در ۴ مرحله به صورت رایگان

انواع سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا، یک نرم‌افزار اینترنتی است که امکان راه‌اندازی و مدیریت وب‌سایت را برای کاربران فراهم می‌سازد. شما برای راه ‌اندازی سایت اینترنتی، باید سیستم مدیریت محتوای خود را انتخاب کنید، زیرا بعد از طراحی و راه‌اندازی وبسایت، تنها از طریق سیستم مدیریت محتوا می‌توانید وبسایت خود را کنترل کنید.

شما با استفاده از نرم‌افزار مدیریت محتوای اینترنتی می‌توانید وب سایت خود را گسترده تر کنید، مطلب جدید در سایت قرار دهید، محصول اضافه کنید، عکس و ویدئو در سایت قرار دهید، قالب و تم سایت را تغییر دهید و … می‌توان گفت که سیستم مدیریت محتوا بخش خیلی مهم از یک وبسایت است. سیستم های مدیرت محتوا انواع زیادی دارند که در زیر به شناخته شده ترین آنها اشاره می‌کنیم:

وردپرس: مناسب ترین سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی وب سایت‌های اینترنتی.

جوملا: مناسب برای راه اندازی انواع وب‌سایت‌ها.

پرستاشاپ: مناسب‌ترین سیستم مدیریت محتوا برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی.

دروپال: برای راه اندازه انواع وب‌سایت‌های کوچک و متوسط از آن استفاده می‌شود.

اپن کارت: برای راه‌ندازی فروشگاه های اینترنتی از آن استفاده می‌شود.

توماتو کارت : یکی از بزرگترین فروشگاه ساز های آنلاین تحت PHP می باشد.

شاپیفای: برای راه اندازه انواع کسب و کار‌ های کوچک و متوسط از آن استفاده می‌شود.

مجنتو: فروشگاه ساز مجنتو برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای بکار می رود.

وردپرس: از بین انواع سیستم های مدیریت محتوا، وردپرس از همه محبوب تر و شناخته شده تراست. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که برای راه اندازی انواع گوناگونی از وب‌سایت‌های اینترنتی از آن استفاده می شود.  سیستم وردپرس به دلیل انعطاف بالایی که دارد، به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا شناخته می شود. این سیستم متن باز و رایگان است و از زبان  برنامه نویسی PHP استفاده می‌کند.

جوملا:  جوملا یک سیستم مدیریت محتوا تحت وب است که برای راه اندازی انواع وب‌سایت‌ها از آن استفاده می شود. جوملا یک سیستم open source است و کاربران می‌توانند به صورت رایگان از آن استفاده کنند.

پرستاشاپ: پرستاشاب یک برنامه open-source (متن باز) است، که برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی از آن استفاده می‌شود، همچنین می توان آن را به روش های مختلفی تنظیم کرد.

PrestaShop فواید زیادی در اختیار شما قرار می دهد، مدیریت سایت را آسان می کند، مزایای سئو را فراهم می کند،  به کاربران امکان تجزیه و تحلیل و گزارش دهی و … می دهد و این امر استفاده از برنامه پرستا شاپ را آسان می کند. شایان ذکر است که بیش از ۱۲۵،۰۰۰ فروشگاه آنلاین از PrestaShop استفاده می کنند،

دروپال: دروپال یک CMS قوی (سیستم مدیریت محتوا) است، که برای راه اندازی وب‌سایت‌ها کوچک و متوسط از آن استفاده می‌شود، همچنین یک سیستم رایگان و Open source  است.

کاربران با استفاده از این سیستم به کنترل و مدیریت سایت می‌پردازند. سایت های بسیار قدرتمندی از این سیستم استفاده می‌کنند، با استفاده از این سیستم، چند نویسنده می‌توانند به منظور مدیریت اسناد و نوشته ها، در یک وب سایت فعالیت داشته باشند.

اپن کارت: اپن کارت نیز یک CMS قوی (سیستم مدیریت محتوا) است که برای راه‌ا‌ندازی فروشگاه های اینترنتی کوچک و بزرگ از آن استفاده می‌شود. این سیستم به صورت رایگان و متن باز در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. اپن کارت سرعت پردازش اطلاعات در سایت را بالا می برد.  

انواع سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی سایت
انواع سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی سایت

توماتو کارت : توماتو کارت، یک CMS قوی (سیستم مدیریت محتوا) است که برای راه‌ندازی فروشگاه های اینترنتی از آن استفاده می‌شود. این سیستم از زبان برنامه نویسی PHP استفاده می‌کند. شما با استفاده از این سیستم می‌توانید امکانات زیادی را در سایت خود قرار دهید، بدون اینکه نیازی به کدنویسی داشته باشید. مدیریت سایت با استفاده از این CMS بسیار آسان است.

شاپی‌فای:  شاپی‌فای یکی از سیستم های مدیریت محتوا است که برای راه اندازه انواع کسب و کار‌های کوچک و متوسط از آن استفاده می‌شود. شاپی‌فای از یک زبان برنامه نویسی به نام Liquid استفاده می کند. سیستم‌عامل Shopify  اختصاصی (proprietary) است. شاپی‌فای یک پلتفورم مناسب برای کسب و کارهای کوچک است.

 

نتیجه گیری

راه اندازی هر کاری چه کسب و کار اینترنتی و چه کسب و کارهای دیگر اصول و قواعدی دارد که باید به آن ها توجه کنیم. برای راه اندازی فروشگاههای اینترنتی نیز باید نکات مهم راه اندازی فروشگاه اینترنتی را بدانیم.

چون بدون آنها قطعا نمی توانیم در کسب و کارمان موفق شویم در این مقاله ی آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی، مراحل و اهمیت فروشگاه اینترنتی را بررسی کردیم امیدوارم برایتان مفید باشد.

مطالب مرتبط
ای کامرس چیست؟

ای کامرس چیست؟

در پاسخ به این سوال که ای کامرس چیست؟ باید بگوییم که منظور از ایکامرس در معنای صحیح، همان تجارت […]

14 دقیقه مطالعه مشاهده
طراحی فروشگاه اینترنتی در تبریز

طراحی فروشگاه اینترنتی در تبریز

برای برای طراحی فروشگاه اینترنتی در تبریز به کجا مراجعه کنم؟ می خواهم سایت فروشگاهی داشته باشم و نمی دانم […]

8 دقیقه مطالعه مشاهده
10 نکته کلیدی در طراحی وب‌ سایت

۱۰ نکته کلیدی در طراحی وب‌ سایت

در عصر کنونی که مشخصه بارز آن ورود تجارت به دنیای الکترونیک است، صاحبان مشاغل باید کسب و‌کار خود را […]

8 دقیقه مطالعه مشاهده

2 نظر ارسال شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *