چالاک سافت
منو موبایل

چالاک سافت

بهترین نرم افزار های فروشگاه ساز دنیا

آیا شما به دنبال انتخاب بهترین سایت ساز برای طراحی فروشگاه اینترنتی خودتان هستید؟ آیا می خواهید محصولات خود را بصورت آنلاین بفروشید؟ بلی شما جای درست آمده اید. ما در چالاک سافت در این مقاله به شما خواهیم گفت که فروشگاه ساز یا سایت ساز چیست و معروف ترین نرم افزارهای فروشگاه ساز و کدامند. تا شما بتوانید بهترین نرم افزار را متناسب با نیازهای فروشگاه خود انتخاب کنید.

نرم افزار فروشگاه ساز چیست؟

به دنبال رشد سریع تجارت الکترونیک که بر اثر آن رقیبان شما به صورت آنلاین به فروش محصولات خود می پردازند، شما نیز  می توانید بهترین فروشگاه ساز را برای فروشگاه خود، به منظور فروش آنلاین انتخاب کند. انتخاب نرم افزار فروشگاه ساز، به شما کمک خواهد کرد تا یک کانال فروش در دنیای اینترنت داشته باشد و بتوانید در بستر اینترنت کسب درآمد کنید.

نرم افزار فروشگاه ساز یا  تجارت الکترونیک (E-commerce Software) یک نرم افزار تخصصی است که به شما در فروش آنلاین کمک می کند. این نرم افزار امکان فروش ۲۴ ساعته را در بستر وب برای شما فراهم می سازد.

برای استفاده از این نرم افزار شما به مهارت های فنی احتیاج ندارید، زیرا به گونه ای طراحی شده است که تمام مراحل فروش را به صورت خودکار انجام می دهد. نسخه های زیادی از این نرم افزار متناسب با نیاز و اهداف فروشگاه های مختلف طراحی شده است.

چگونه بهترین فروشگاه ساز را برای فروشگاه یا سایت خود انتخاب می کنید؟

انواعی از نرم افزارهای فروشگاه ساز وجود دارد که هر کدام از آنها قابلیت پیاده سازی فروشگاه اینترنتی را دارند. هر کدام از نرم افزار های فروشگاه ساز خدمات مختص به خود را برای صاحبان تجارت الکترونیک ارائه می دهند، نیاز فروشگاهی شما مبنای انتخاب هر کدام از آنها قرار می گیرد.

اگر به فکر راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستید این مقاله مناسب شماست. متخصصان مجموعه چالاک سافت سعی می کنند در مورد هر کدام از نرم افزار های تجارت الکترونیک تحقیق و بررسی کنند تا بتوانند یک درک دقیق در رابطه با ویژگی ها، قیمت، طراحی، کارکرد، پشتیبانی و …  در اختیار  کاربران قرار دهند.

ما با معرفی هر کدام از نرم افزار های فروشگاه ساز، امکان شناخت و سهولت استفاده از آنها را در اختیار شما قرار خواهیم داد. تا بتوانید متناسب با نیاز فروشگاهی خود بهترین نرم افزار تجارت الکترونیک را انتخاب کنید.

معروف ترین نرم افزار های فروشگاه ساز به ترتیب زیر هستند:

هر کدام از نرم افزار های فروشگاه ساز به نوعی سیستم مدیریت محتوا یا (cms) هم محسوب می شوند. نرم افزار های فروشگاه ساز دو نوع اند: فروشگاه ساز های اشتراکی (proprietary)، فروشگاه ساز های متن باز (open source). در زیر به معرفی هر کدام از آنها می پردازیم.

بهترین نرم افزار های فروشگاه ساز متن باز یا اپن سورس (Open Source)

open source همان متن باز است، که منبع کد به صورت آزادانه در دسترس است و می‌تواند تغییر کند، در حالی که کد اشتراکی نمیتواند به این شیوه باشد. وقتی که کد ها در دسترس باشند، شما می توانید قالب کد را متناسب با نیازهای خاص فروشگاه تغییر دهید. از سیستم اپن سورس بیشتر برای فروشگاه های گسترده با عملکردهای پیشرفته، استفاده می شود. از جمله بهترین فروشگاه ساز های اپن سورس به موارد زیر می توان اشاره کرد:

ووکامرس (woocommerce)

WooCommerce یک افزونه انعطاف پذیر دارای منبع کد اپن سورس است.  برای اینکه ووکامرس به یک نرم افزار فروشگاه ساز تبدیل شود، باید بر روی ورد پرس نصب گردد. از آنجایی که ووکامرس یک نرم افزار متن باز است، شما می توانید به کدها دسترسی داشته باشید و تغیرات مورد نظرتان را بر روی سایت اعمال کنید.

به کمک ووکامرس مدیران فروشگاه های اینترنتی بدون اینکه به یک توسعه دهنده نیاز داشته باشند، می توانند محصولات خود را در سایت اینترنتی خود به فروش برسانند. اگر شما یک فروشگاه اینترنتی طراحی کرده باشید، به منظور فروش آنلاین محصولات خود می توانید افزونه رایگان WooCommerce را بر روی وردپرس فعال کنید.

با نصب ووکارمرس بر روی وردپرس شما می توانید به محتوای سایت، صفحه محصولات، سبد خرید، درگاه پرداخت اینترنتی از طریق کارت های اعتباری، قیمت محصولات و … دسترسی داشته باشید.

نرم افزار ساخت فروشگاه ووکامرس

مجنتو (Magento)

مجنتو یک نرم افزار فروشگاه ساز دارای منبع کد اپن سورس است. با Magento می توان قالب کد را متناسب با نیازهای خاص فروشگاه تغییر داد. تفاوت مجنتو با ووکامرس در این است، که مجنتو یک افزونه نیست بلکه نرم افزار فروشگاه ساز است به این خاطر نیازی به نصب بر روی ورد پرس ندارد.

Magento می تواند فروشگاه های بزرگ دارای محصولات زیاد را به خوبی پشتیبانی کند. اگر می خواهید یک تجارت آنلاین که توانایی رشد و تکامل با انعطاف پذیری بیشتر را داشته باشد، طراحی سایت با مجنتو بهترین انتخاب است، چون مجنتو به یک سایت ساز برتر در دنیا معرفی شده است.نرم افزار ساخت فروشگاه مجنتو

اپن کارت (Open cart)

اپن کارت نیز مانند مجنتو یک نرم افزار فروشگاه ساز است. که برای راه‌ا‌ندازی فروشگاه های اینترنتی بزرگ از آن استفاده می‌شود. این سیستم به صورت رایگان و متن باز در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

اپن کارت سرعت پردازش اطلاعات در سایت را بالا می برد. OpenCart از نظر کاربران محبوب ترین نرم افزار فروشگاه ساز است که برای راه اندازی وب سایت های فروشگاهی در سطح جهان از آن استفاده می شود. این نرم افزار به کاربران اجازه می دهد تا هر جنبه ای از فروشگاه آنلاین اینترنتی  خود را در هرجای دنیا مدیریت کنند.

مقاله مرتبط: سایت ساز برتر 

اگر مبتدی هستید و کار کردن با نرم افزارهای تجارت الکترونیک برای شما سخت است، اپن کارت برای شما گزینه مناسبی است چون کار کردن با اپن کارت ساده و راحت است. اپن کارت رابط کاربری ساده و راحتی ارائه می دهد و نصب و راه اندازی آن نیز آسان است.

براحتی می توانید از طریق منوی سایدبار به قسمت های مختلف دسترسی داشته باشید و با دانلود کردن افزونه ها شما می توانید شکل و ظاهر فروشگاه خود را تغییر و محصولات جدید را به فروشگاه خود اضافه کنید.

نرم افزار فروشگاه ساز اپن کارت

پرستاشاپ (PrestaShop)

PrestaShop یکی دیگر از شیوه های تجارت الکترونیک دارای منبع کد open-source است. که ویژگی های زیادی دارد. این فروشگاه ساز فواید زیادی در اختیار شما قرار می دهد، مدیریت سایت را آسان می کند، مزایای سئو را فراهم می کند، به کاربران امکان تجزیه و تحلیل و گزارش دهی و … می دهد.

بیش از ۱۲۵،۰۰۰ فروشگاه آنلاین از PrestaShop استفاده می کنند. کار کردن با برنامه پرستاشاپ آسان است اما برای اینکه شما بتوانید از تمام خدمات پرستاشاپ استفاده کنید باید از پشتیبانی برنامه نویسان حرفه ای استفاده کنید. پرستاشاپ یک نرم افزار عالی برای تجارت الکترونیک است که مشاغل کوچک و متوسط ​​را هدف قرار می دهد.

نرم افزار فروشگاه ساز پرستاشاپ

 بهترین نرم افزار های فروشگاه ساز اشتراکی (SAAS)

سیستم های (SAAS) دارای منبع کد open-source هستند. با این تفاوت که اگر شما بخواهید به کد ها دسترسی داشته باشید، باید آنها را از شرکت های ارائه دهنده، سیستم مدیرت محتوا، به صورت اشتراک سالانه یا ماهیانه خریداری کنید. از جمله معروف ترین فروشگاه ساز های دارای کد اشتراکی به موارد زیر می توان اشاره کرد.

شاپی فای (Shopify)   

Shopify یک سرویس نرم افزاری با عنوان سرویس (SAAS) دارای منبع کد اشتراکی (proprietary) است، به این معنی که کاربران برای دسترسی به نرم افزار شاپی‌فای باید هزینه اشتراک ماهانه پرداخت کنند.

Shopify بهترین نرم افزار فروشگاه ساز در بازار است. شاپی‌فای بهترین پلتفورم برای فروشگاه های کوچک که تازه شروع به کار کرده اند می باشد. این نرم افزار به مدیران فروشگاه اینترنتی کمک می کند تا فروشگاه اینترنتی خود را به شیوه دلخواه شان طراحی کنند.

شما با استفاده از Shopify می توانید، محصولات خود را مستقیماً در وب سایت اینترنتی، بازارهای مختلف و رسانه های اجتماعی بفروش برسانید.

بیگ کامرس (BigCommerce)

نرم افزار بیگ کامرس بهترین نرم افزار برای مشاغل بزرگ است همچنین می تواند راه اندازی فروشگاه اینترنتی را برای مشاغل کوچک راحت تر کند. BigCommerce به شما امکان می دهد تا فروشگاه خود را بدون اینکه درگیر فناوری شوید، راه اندازی کنید. با استفاده از بیگ کامرس کاربران می توانند بر فرایند فروش اینترنتی خود نظارت داشته باشند.

Bigcommerce ضمن اینکه تجارت آنلاین را سهولت می بخشد، یک نرم افزار پیچیده و چند وجهی است. این نرم افزار امکان مدیریت سایت، حذف و اضافه کردن محصولات، محاسبه مالیات پرداختی، انجام سفارشات و سایر موارد مورد نیاز را برای مدیران وب سایت اینترنتی فراهم می سازد.

نرم افزار فروشگاه ساز بیگ کامرس

ولوژن (Volusion)

ولوژن نیز مانند شاپیفای و بیگ کامرس یک یک سرویس نرم افزاری به عنوان سرویس (SAAS) دارای منبع کد اشتراکی (proprietary) است. فروشگاه ساز ولوژن بهترین گزینه برای توسعه و پیشرفت فروشگاه اینترنتی شما به شمار می آید.

ولوژن می تواند ۷/۲۴ درصد مشتریان اینترنتی را پشتیبانی کند، آموزش های و یدویی را در اختیار کاربران قرار دهد، همچنین می تواند شیوه های تجارت الکترونیکی، اضافه کردن محصولات، ارائه صورتحساب، دریافت نرخ مالیات اتوماتیک و … را در اختیار کاربران قرار دهد.

نرم افزار فروشگاه ساز ولوژن

 

آیا نرم افزار تجارت الکترونیکی میزبان، یا خود میزبان را انتخاب کنم؟

برای اکثر افراد، ما نرم افزار های تجارت الکترونیکی مانند Shopify و BigCommerce را توصیه می کنیم. دلیل این امر این است که این گزینه ها برای طیف گسترده تری از مردم قابل دسترسی هستند. به عنوان مثال این دسته از فروشگاه ساز ها تمام ابزارهای لازم  را برای ایجاد فروشگاه آنلاین در اختیار شما قرار می دهند، بنابراین می توانید با استفاده از این نوع از نرم افزارها، به سرعت و به راحتی شروع به فروش کنید.

مقاله مرتبط اهمیت عکاسی از محصول در تجارت الکترونیک

نرم افزار های تجارت الکترونیکی خود میزبان، مانند Magento و WordPress (با WooCommerce) پیشرفته تر هستند. به این معنی که این نرم افزارها دارای انعطاف پذیری بیشتری هستند، همچنین نصب و مدیریت آنها پیچیده تر است. اگر به کد و فناوری اطمینان دارید، نرم افزار های خود میزبان گزینه های مناسبی هستند، در غیر این صورت آنها می توانند برای شما بسیار سخت و پر هزینه باشند. 

 

آیا می توانم از طریق نرم افزارهای فروشگاه ساز مانند Magento یا shopify درآمد کسب کنم؟

بله قطعا! اینها فروشگاه ساز های اختصاصی تجارت الکترونیک هستند، به این معنی که تمام ابزارها و ویژگیهای لازم از چاپ برچسب های حمل و نقل گرفته تا ایجاد تخفیف را در اختیار مدیران فروشگاه اینترنتی قرار می دهند. شما با استفاده از این نرم افزار ها می توانید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید و به فروش آنلاین محصولات خود بپردازید.

چگونه بهترین  نرم افزارهای  فروشگاه ساز را انتخاب کنیم؟

پس از آشنا شدن با بهترین نرم افزار های فروشگاه ساز، حال وقت آن است که متناسب با اهداف و نیاز فروشگاهی خود دست به انتخاب بزنید و برای فروش آنلاین محصولات خود، بهترین نرم افزار فروشگاه ساز را انتخاب کنید. هر کدام از نرم افزار های تجارت الکترونیک ویژگی و مزایای زیادی دارند که شما با استفاده از آنها می توانید در بستر وب محصولات خود را به فروش برسانید. 

کلام آخر
اگر شما در عرصه تجارت الکترونیک، کسب و کار می کنید و محصولات خود را به صورت آنلاین می فروشید، یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهید، انتخاب نرم افزار تجارت الکترونیک است. همان طور که اشاره شد نرم افزار فروشگاه ساز ابزاری است که کلیه فرایندهای فروش آنلاین را هدایت می کند، به مدیران فروشگاه آنلاین کمک می کند تا موجودی انبار را مدیریت کنند، محصولات را اضافه یا حذف کنند، پرداخت های انجام شده را پردازش کنند، مالیات را محاسبه و سفارشات مشتریان را قبول کنند. در واقع استفاده از نرم افزار های تجارت الکترونیک، باعث صرفه جویی در وقت شده و با استفاده از آنها می توان فروشگاه اینترنتی خود را در کمترین زمان و با کمترین هزینه مدیریت کرد.
 
بله، از نرم افزار تجارت الکترونیک متناسب با نیازهای خود استفاده کنید و ببینید که چگونه این امر باعث ایجاد دنیای متفاوت در تجارت شما می شود.
مطالب مرتبط
ای کامرس چیست؟

ای کامرس چیست؟

در پاسخ به این سوال که ای کامرس چیست؟ باید بگوییم که منظور از ایکامرس در معنای صحیح، همان تجارت […]

14 دقیقه مطالعه مشاهده
طراحی فروشگاه اینترنتی در تبریز

طراحی فروشگاه اینترنتی در تبریز

برای برای طراحی فروشگاه اینترنتی در تبریز به کجا مراجعه کنم؟ می خواهم سایت فروشگاهی داشته باشم و نمی دانم […]

8 دقیقه مطالعه مشاهده
10 نکته کلیدی در طراحی وب‌ سایت

۱۰ نکته کلیدی در طراحی وب‌ سایت

در عصر کنونی که مشخصه بارز آن ورود تجارت به دنیای الکترونیک است، صاحبان مشاغل باید کسب و‌کار خود را […]

8 دقیقه مطالعه مشاهده

1 نظر ارسال شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *